Детайлите на любовта

Във любовта детайлите са много важни,
както всеки щрих в картина на художник.
Можем с погледа си повече да кажем,
което с думите да изразим е невъзможно.

Разливаме от стомната на страстите си свежи чувства
и те по топлите ни вени бързо тичат.
За първи път блаженството любовно вкусвам
съвсем по новому. Детайлите във любовта обичам...

09.06.2015 г.
2716 Свищов
Петър Пенчев               


Рецензии