У СЕЛ ЯК У СЕЛ

У  селі  як  у  селі,
У вишень гудуть джмилі.
І  парує  вже  земля,
Бо прийшла в село весна.

У  дворі  петух  співає,
Весну теж він зустрічає.
В  білім  цвіті всі сади,
В'ють гніздечка ластівки.

І оділись  всі  каштани
В білосніжні сарафани.
Вітерець  їх  колихає,
Весну  тоже  зустрічає.

У  бору  у  островка,
Біжить річечка  стрімка.
Всіх до себе закликає,
Хто  у гості  приїзжає!!!


Рецензии