Термидор. украинский язык

Термідор
***андеграунд***

Поєднались інкруаябль
З мервейозою. За плечима
Є чимало... І ти, і я,
Несерйозні у благочинні,
У обіймах міцних пітьми,
Мов оголений тіла дотик,
До заплідненості німий,
На розвалині ешафоту
Протанцюємо вільні па,
Ніби темряві вічний спротив
(знаєш танець такий- гопак?)))
У розбурханості польоту,
Бо відновить напій Cognac
Крила спалені за плечима,
Возлетіти бажаєш як...
І польоту свого причину
Ти натхненному поясни!..
Неба темряву, світло неба,
Зміни осені чи весни-
Все для мене... А я- для тебе...
...та пітьма провокує світ,
Одяг тіла не криє душу,
Як народжено первоцвіт
З дивоіменем revolution
У розбурханості бажань
Шлях проторить у час буремний,
Надихатись сакральних знань,
Апріорі які таємні,
Мов до помсти сліпий порив,
Боронити свої кордони,
І покласти Святі Дари
До погруддя Наполеона.


Рецензии