Ненаситна жажда

Щастлив ме прави ненаситната ми жажда.
Непрекъснато от твоята любов отпивам -
като нектар за чувствата ми се услажда,
но не позволявам чашата на радостта ми да прелива.

Подхранвам я с горещите целувки,
които ми даряваш всяка нежна вечер,
по-вкусни винаги от хляба пухкав...
На тази жажда вечно съм обречен...

28.05.2015 г.
2702 Б.Алекс.
Петър Пенчев            


Рецензии