В предчувствие на нежни страсти

От погледа ти благ се разтрепервам
като пламъчето на свещта, в която дишаш.
Намирам в него отговор закономерен
на въпроса колко много ме обичаш...

Ръката ти последното препятствие отмята,
за да изсипя върху теб вълна от ласки.
Озаряват се от щастие лицата ни
в предчувствие на нежни страсти...

27.05.2015 г.
2700 Б.Алекс.
Петър Пенчев            


Рецензии