Лист

Доброго ранку, кохана моя!
Ніжно тебе обіймаю й цілую,
Подих терпкий та весняний, здаля,
ЩІчки твої замість мене милує.

Бог нам дарує кохання навік,
Душі торкаються, де б не були ми,
Жінко кохана, я - твій чоловік,
Щастя в нас сяє барвистим килимом.
 
Нашім розлукам тепер буде край -
Сонце з зірками над нами засяють.
Помилки наші ж, без жалю нехай,
Хутко зберуться й за обрій зникають.


Рецензии