Сърцето ми от радост ще изхвръкне

Едва дочаках днес при мене да се върнеш.
Трябваха ми още няколко минути, за да полудея.
Бързам с топлите ръце да ме прегърнеш,
за да почувствам, че единствено за теб живея. 

Като разцветките на залеза си постоянно неочаквана
и също като уморените щурци внезапно млъкваш.
Под лунните лъчи единствено за мен си се съблякла.
Целувам те. Сърцето ми от радост ще изхвръкне...

24.05.2015 г.
2696 Б.Алекс.
Петър Пенчев   


Рецензии