Към любовта ми никога да не привикнеш

Изворът на любовта ми не пресъхва -
желанията ми подхранва с нови чувства.
Когато те докосвам, целият настръхвам   -
страхувам се на щастието ни мига да не пропусна.

Държа те във ръцете си като подарък.
От вълнение боя се да не литнеш.
Искам да останеш в спомена ми ярък  -
влюбена във мен, към любовта ми никога да не привикнеш...

24.05.2015 г.
2695 Б.Алекс.
Петър Пенчев          


Рецензии