Сърцето се спечелва

Насилствено не мога да се влюбя.
Обичам свободата и на двамата.
Отдавна знам - любов не се купува,
дори от злато да са й сърцето и душата.

Там, където чувствата са нажежени,
телата като свещите изгарят.
Без да приемаме насилствено решение -
сърцето се спечелва като от лотария...

15.05.2015 г.
2683 Б.Алекс.
Петър Пенчев   


Рецензии