Дългоочакван дар

Искам да ти кажа, че си несравнима...
И неповторима си като Шекспировски сонет.
На вкус си също виното резлива,
за мене съхранено като отлежал мискет.

Измисляш в любовта неподозирани сюрпризи
и ги поднасяш във подарък със завиден чар.
От стрелите на очите ти пронизан
падам във ръцете ти като дългоочакван дар...

10.05.2015 г.
2676 Б.Алекс.
Петър Пенчев            


Рецензии