събуждане

Щом сутрин се будиш на моето рамо -
това не значи, че всичко е свършило...
Това потвърждава твойто доверие голямо,
че от любовта си не сме се побъркали...

Очакването е като замръзналата птица,
която иска да й отворя душата, за да се стопли.
По гърдите свенливо почукваш с ресници
и аз ти отключвам веднага безропотно...

07.05.2015 г.
2672 Б.Алекс.
Петър Пенчев          


Рецензии