Найбiлiша з бiлiших октав!

Білі квіти весни молоком напувають простори,
І зелені долоні дубрав майорять материнським теплом.
Ген до сонця зриваються сни, наче стріли у вись - осокори,
Українська шепоче душа лелечаним пухнастим крилом!

Білі квіти весни - заблукала луна сніговію!
Ніжна скрипка в оркестрі музичних зелених дубрав.
Як сніжинки вони, як лелеки у сонячну мрію -
Лелечана душа - найбіліша з біліших октав!

Білі нотки на гілках - соло срібновеличної тиші!
Серед гомону дивних джерельнолазурних цимбал.
Із симфоній Життя - знов лунають! Вони найгучніші!
Весняний на бджолиних крильцятах летить карнавал.

=GoldKing=11.05.2019/Домінікана/

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~ У мене - як у рідній теплій хаті!
~ Зайшов у гості, далі не підеш.
~ У горщику вареники лопаті,
~ Та чай із медом.
~ Соняшник
~ авжеж...
~ Усюди, де ти будеш мандрувати,
~ Мої вірші ти будеш пам'ятать.
~ Бо в них є мед і сіль,
~ Дитинство, батько й мати!
~ В них Сила й Воля,
~ Україна,
~ Слава,
~ Рать!
=GrafBorisfen=17.12.2020/Українська Республіка Велика Київська Русь - це уся Наша планета Земля!/


Рецензии