Архитlрин хуьр

Архитlрин хуьр,гуьзел са хуьр,
Рикlиз лап чими хуьр я заз.
Дидедин хуьр, халуйрин хуьр,
Кlани макан са гуьл я заз.

Архитlрин хуьр,гуьзел са хуьр,
Кьуд пад я ви гуьрчег багълар.
Чирагъ вацlни я чаз са гьуьл,
Гуьне падни кьакьан дагълар.

Архитlрин хуьр,гуьзел са хуьр,
Къени къилих авай халкьар.
Такабур яз са кьас фу тlуьр,
Гьич садрани тахьай фурсар.

Архитlрин хуьр,гуьзел са хуьр,
Кьегьял рушарни, рухваяр,
Кьил виневаз тухуз уьмуьр,
Сагърай къе куьн, зи архаяр!


Рецензии