***

 Ца евзаш йолу  Луле.

Къовлало вайнехан дегнаш
1ийжамо дог хьийза до.
Белхаро дицдина дешнаш:
"Оьзда ю,нохчийн йо1,хьо!"
Массара а тахна хьо йуйцу,
Олу хьоьх дуьзна дош:
"духдуьлу шовда хьо ду."
Ца хилла сан ирс хьо йовза,
Амма со новкъахь ю.


Рецензии