Клетви за любов

Всеки, който се влюби, в душата си става поет.
Цъфти като пролетна бяла невеста.
Сърцето с избраника иска да пее в дует
за щастието най-красивите песни...

Примамен е от светлината на очите
и като пеперудите от страст изгаря .
Всички скрити чувства в тях прочита
и клетвите си за любов безкрай повтаря...

01.05.2015 г.
2663 Б.Алекс.
Петър Пенчев         


Рецензии