Душата ми олекна

Напълно се събуди вече пролетта -
гласа й чувам между капките дъждовни.
Сърцето пее с нея Одата на радостта
и продължава маратона си като часовник.

Въртя педалите на жизненото колело,
за да се преборя с трудностите на бита ни.
Душата ми олекна като птичето крило
и бърза да прегърне радостта ми...

28.04.215 г.
2657 Б.Алекс.
Петър Пенчев   


Рецензии