Да почувствам любовта ти

Когато обичам няма връзка между сърцето и разума -
те се разкъсват от взаимна ревност...
Тогава се чувствам Божи помазаник,
за когото само твоята любов е потребна...

Неизразходваната нежност е пред прага на дълбока яма,
преди да превъзмогна земното притегляне.
Искам да съм вътре във изгарящия пламък
и да почувствам любовта ти като за последно...

26.04.2015 г.
2654 Б.Алекс.
Петър Пенчев         


Рецензии