Свiтанок

На сході запалав край неба
І вітерець дмухнув світанком,
Йду по траві,по срібних росах,
назустріч молодому ранку.
Стежина в'ється поміж сосен,
понад Дніпром, понад водою.
Серед мережок світло-тіней,
при березі, чорніє човен.
Ще не прийма в свої обійми,
холодна весняна ріка
І плеще, плеще в тиші хвиля
по жовтих сонних берегах.


Рецензии