Для мами

М А М О !!!
Мамо! Ти не дивись на небо, бо я плачу!
Мамо! Ти, на могильці, сильно не ридай!
Ти помолись, за мене, я все бачу!
Лиш квіти, на живенькі увесь час, міняй!
Так, мамо, вже мені мабуть судилось,
Що мав я заплатить своїм життям.....
Пробач мені, що на труні, вічко закрилось.....
І не торкнешся більше ти моїх вже рученят!...
Матусю, рідненька! Не плач, тебе, благаю!
Не плач, бо я в тім океані, потону....
Ти лиш молись, молись - я відчуваю,
Твої молитви, мою душеньку, спасуть!
Матусю! Я хотів, тебе, ще попросити.....
Ти - помолись, будь-ласка, за солдат,
Які загинули за неньку - Україну...
Вони, ось тут - зі мною поруч всі стоять!!!


Рецензии