Моя доля

 
Україно- моя доля,
Край Дінця, Прута й Дніпра,
Неба синього і поля,
Прапор вічного добра.
Помиріться добрі люди,
Вірні доньки та сини,
Хай існує мир повсюди,
Не потрібно, нам війни.

Моя доля- Україна,
Богом створена земля,
В серці нашому, єдина,
Ріки, гори та поля,
Щоб не вили знов снаряди,
А гуділи лиш хруші,
Зупиніться Бога ради,
Дайте спокій, для душі.

Не потрібна мертвим воля,
Не потрібні хліб і сіль,
Україна- моя доля,
Припини нестерпний біль.
Станьте в коло, любі друзі,
Щоб в руці була рука,
Хай цвіте калина в лузі,
Затанцюймо гопака.


Рецензии
Подписываюсь под каждой строкой Вашего стихотворения. Патриотично, искренне, одухотворённо. Спасибо. С уважением, Я.Л.

Яна Лютик   18.05.2019 19:15     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.