Хворi хмари уже не плакали...

***
Хворі хмари уже не плакали
За торішніми небесами,
Світ прокинувся разом з маками
І пташиними голосами.

День години собі нанизував
На промінчиків гострі спиці,
Вітер плесо небес зализував,
Літо падало до криниці …


Рецензии