Дует нескошений

І на улюбленій скосили
моїй галявині красу,
(вертунчиком страшним, скаженим)
пісенну розквіту. Прощу...

Заплачу, захлинусь печаллю.
Та швидко радістю схопив
квітуче: мчанням і звучанням
дует нескошений - шпаків!

05.2019


Рецензии