Зрада

Ох як же прикро в юрбі зраджених ходити,
За те, що вмів Україну любити,
Не дав ворогам її зганьбити в лиху годину,
Тепер зганьбили тебе і Україну.
Ті, кого ти від горя захистив,
Не відаючи, що зраду за пазуху впустив,
Тепер радіє вся руська рать,
З брехнею, чемний не вміє воювать.
Настали темряви часи,
Україну, брехні в руки віддаси,
І тим хто обкрадав роками,
Україна про звільнення благала віками.


Рецензии