Я кохаю тебе

Я, коханий, навіки в твоєму полоні.
Мене звабили очі зелені твої.
Моя сонячна доля у тебе в долоні.
Не розхлюпай її, не розхлюпай її.

Дві стежини вели нас обох до порогу
І весільним лягли рушничком аж до ніг.
Ти - віднині мій захист від болю й тривоги,
А я - твій оберіг, а я - твій оберіг.

Свою ниву життеву добром засіваєм.
Все погане, як прийде, то так і мине.
День прийдешній в любові стрічаєм.
Я кохаю тебе, ти кохаєш мене.


Рецензии