Жити в любовi

Діти Авеля, діти Каїна
По планеті йдуть крізь віки.
Хижі помисли, добрі наміри,
Злість і жадібність, потиск руки.

А як хочеться погляд бачити,
Що вогнем тебе не пече
І людей, що уміють пробачити
І зігріти, підставить плече.

Сподівання лишаться мріями -
Зло й Добро у двобої зійшлись.
Всі ми жити в любові не вміємо,
Як уміли в дитинстві колись.


Рецензии