Блясък в очите ти

Виждам блясък във очите ти -
очаква ни вълшебна нощ.
Навярно трябва да изпитаме
 хамака в тихия ни кьошк.

Няма да ни стига въздух
 от буйството и пламъка.
По теб ръцете си ще плъзгам
 във порив на страстта голяма.

Със вятъра ще полетим
 по гребена на мощното цунами
 и пулсът ни ще затупти
 синхронно пак един за двама.

Виждам блясък във очите ти.
И толкоз чувства неразкрити...

04.01.2013 г.
1016 Б.Алекс.
Петр Пенчев


Рецензии