А з вуст...

А з вуст…
А з вуст ось-ось зірветься мат –
Бо виступає депутат…
тут не обійдеться без мата,
щоб зупинити депутата.
А краще з вигуками: «ЕS»
Йому «полоскотати» фейс
І ребра, всі до одного.
Бо за усі його діла
Й ця «нагорода» замала…
А ще і тих треба карати,
хто з ним захоче розмовляти…


Рецензии