Зимовий ранок

Десь нiч iще дивилася загрозливо,
А тут краса немовби  увi снi:
Гойдалось сонце на верхiвках верболозини,
Згори спускалось у блакитний снiг.

Заплуталось промiнням у смерiчцi,
Ласкаво снiг погладивший пухкий,
А потiм раптом покотилося по рiчцi,
Збудивши  лiд прозорий та дзвiнкий.


1972 р.


Рецензии