Ново щастие

Изпращам старата година -
частица изживяно време.
Със мен е моята любима -
Новата след пет минути ще приемем.

Последната целувка при вратата
 със старата година, а със тебе
 усещам вече ароматите,
който ми е при-поднесъл жребият.

Един във друг очите гледат
 и стаята се пълни със флуиди.
Луна наднича през стъклото бледа
 в очакване на бъдещите ни щастливи мигове.

01.01.2013 г.
1007 Б. Алекс.
Петр Пенчев


Рецензии