червень 2018р

Я повернувся, люба Україно,
Дивлюся і бракує мені слів,
Дивлюсь, як мої люди зубожіли,
Дивлюсь, як курвий уряд збагатів.

Пани як крали, так і крадуть,
Лише для них життя відкрито.
Як роблять бізнес свій на крові,
Кому війна, кому корито.


Рецензии