Мы ж сини, а ны сыный с пЯнкы кый

Мы ш выдумав свіj мір і свіj язык.
Ну-да. Бо как sэ понімають падлы
Із-пуд Пруvаныj, тіпус Ігорыш,
Святую мову ма3ну во в Васькы.

Да гэто ш смесь мыдьвідя і вовків!
Ну, шо ты баіш, діду гонды вампам.
Бо  кунь тут вырус, віш лі, но дывысь,
Хы, в Рылувіsах гынды во якыхся.

А еслі ты шэ скаvыш, ек в Мохрі!..
О! То вуvо вуvом аvны полізэ
Тоj лысыj наглыj пан рыдактор Зірк,
Которого всадыв сюды v ны j біс.

Да, нас всіх зніsать хутко бісуны:
З Украіны да з Білорусі мылыj.
І хаj язык отсохнэ хоть у німцыj –
Ны віноватыj vыд, шо ты вvэ свынк.

А мы vывэм! Ек завшы і vылы.
І відалы, шо мы бы j ны хахлы.
Но ны і грэкы с туркамы-калекамы,
Шо но j гавораць: дзе, кагда, калі.

/дак ты жэ шося шэ j насокрашчамшыс!
Во: в ма3 дэ тры скалкы.
Ны трэга цыфры фсажваць!
Ты тріскаj но трускавкы з градкы/.

...от во быжыть жэ лабора сынішк
І нішо в гыцліj рые


Рецензии