Сонечко

Ти до мене добра і ніжна
 Зігріваєш мене від посмішки,
 Немов яскрава в небі зірка
І на світі немає тебе ближче

Я тобою весь час милуюся,
Коли ти зі мною говориш,
Не соромлячись свого почуття
Якого нічим і не приховаєш.

Вже забувши що раніше було
Тільки думаючи про майбутнє,
Мені не потрібен хтось ще
Ти одна на світі дорожче.

Немов сонце гориш наді мною
Не кидаючи одного на землі.
Для мене ставши саме тою
Хто зігрів теплотою любові.


Рецензии
Жаль, что она не прочитала!
;)

Убийца Графоманов   22.06.2019 05:03     Заявить о нарушении
Она прочитала.

Андрей Незбайло   22.06.2019 09:42   Заявить о нарушении