Ныма ш тут заголовка ныц

Пі-біп! Мы утыкаjім
На кладбігsа с сылка ш

І вот мы тута гондэ
О5 уvэ вампір v.
Бо, ну, оно до моглыць
І моvымо долізьть.

І вот: ага, мы в крамы вам
Подаjмо v шоколад!
Пошов бы ты куда туда.
Бо, віш, мы ш всі ліцьвінк!

Подаjмо но вам сані,
Шоб ты до яновців
Да там но v куповав бы j
Смытану з грэцькым сыр.

О так от на тобі, фома:
Вылыкдынь шэ v у  шпань.
Бо мало навського прыбранств.
Шэ раjдуjнічку ш на.

Довольна j попадья чы,
Шо ось кадыло в дым
І лізымо аv рачкы
От пЯнства з родычмы.

Святого v в нас ны каплі:
Оно коб подмогті
Подольше ны вставаты
Са j гроба діткам в7.

Бо v вечная но памыть
По vывшым на зымлі,
А ны шэ j даруваты
Душі ізном прыjті.

І бэзу но j зламамшы в бесь,
Дохаты я прыповз
Да возлоvыв до мэjн святэньк
Пахнючынькыj цвыток.

...во, відіш, дэ столы?
Всі ш самозаняты


Рецензии