не змити

сплюндрує час,
сплюндрує вчас-
но,
зірвуться люті стогони
із запізнілих нас
минати ра-
зом
ціловані/зав'южені
півоніі,
скидають пелюстки й вони,
------
звабливо вітер треться даху,
очікуючи вогких дощиків,
------
прийдеш на час,
зійдеш за мить,
з хмарини водним струменем
не змиєш щастя
і нещастя холод

20'53
6'5'19


Рецензии