Кукла

Мама в магазина купи
 за сестричката ми кукла -
върху роклята и - джобче,
на шапката и - цветно копче,
може с гребен да причесва
 супер-ската и прическа.
Върху крачетата си боси
 обувки много модни носи,
има шарени чорапки
 и усмивка много сладка.

15.12.2012 г.
959 Б. Алекс.
Петр Пенчев


Рецензии