Вятърът

Днес излезе силен вятър,
като че изпод земята -
всичко хвърля и размята,
влиза даже под вратата:

нежно ми целуна бузите
 както правят го съпрузите,
после ме погали по ръката
 и побягна към реката

 като взе и мой-та топка -
чух, че във водата цопна.
Утре трябва да я търся...

Кой ли ще ми я избърши?

17.12.2012 г.
968 Б. Алекс.
Петр Пенчев


Рецензии