Модно ревю

Днес облече си пола
 лозата от червените листа,
в цвят оранжево - червен
 навлече ризата канадски клен.
А брезички, иви и липи
 във рокли жълти нареди
 добрата есен - моделиер
 по познатия си маниер
 на последното ревю.
Гръмна празничен салют!

14.12.2012 г.
957 Б. Алекс.
Петр Пенчев


Рецензии