Вiйна шоу

Війна і  шоу ,шоу і війна,
Вже до корита клоуни сідають,
Рана в України вже гнійна.
Ганьблять Вкраїну й серця  свідомо крають.

Війна і шоу , шоу  і війна,
Вже кого ми до влади допускаєм?
Невже не тямлять , діють що сповна?
І ще в  брудніші ігри ці вже грають.

Війна і шоу , шоу і війна,
Аж страшно  думать  далі що чекати.
Чому у  люду прав  таких нема,
Щоб безлад в владі якось зупиняти?

Війна  і шоу , шоу і війна,
Сміються вже над нами в цілім світі,
Хто каже це всерйоз , хто – жартома,
Що очі в кандидатів , як в биків налиті.

Війна і шоу ,  шоу  і війна,
Свідомим людям зовсім не до жартів.
За кожним з кандидатів плаче вже тюрма,
А українці краще жити варті!

03.04.2019 р.


Рецензии