Свята гора

Свята  гора,на ній  чуда  бувають,
Сюди приїздять люди звідусіль,
Багато з них не відають ,   не знають,
Що тут  буває  людно й в  заметіль.

Свята гора ,ікона  чудотворна,
Яка знаходиться у  храмі  вже роки.
Краса на цій горі є неповторна,
Всюди  там ікони , образки.

Свята  гора , на ній Хресна  дорога,
Всі  стації красиві , мов  живі.
Проходиш поряд –легкість і  тривога:
Думки про Господа рояться в голові.

Свята  гора ,на ній  стоїть Святиня,
В якій  ми  відчуваєм спокій , як  ніде,
Вона  для кожного , як мама –берегиня,
Там Божа ласка  кожному  зійде.

Свята  гора,неначе  берегиня,
Що  береже від  бід усіх  людей.
Лиш в Гошеві є в нас така  Святиня,
Приймає всіх : дорослих і дітей.

Свята гора … там  хочеться  бувати,
Молитись Господу і Матінці Святій,
Там дякувать за все і помочі благати,
Тому спішіть на гору всі  мерщій.

Свята  гора,та  ще стає ясніша,
Коли на  літургію  люди йдуть,
І слово Боже чують все частіше,
І з Богом в серці  люди всі  живуть.

21.03.2019 р.


Рецензии