***

Ти запалюєш свої свічки від нижніх квіточок до горішніх.
Зазираєш мені у вічі, кличеш почати танок.
Але я розгубила свій квіт, як і решта тендітних вишень.
Хіба буду я пасувати в вальсі красеневі-каштану?

Так, мине небагато часу, й моє гілля оздоблять коралі –
Такі ясні і яскраві, ніби краплі свіжої крови.
Та тоді ти вже переквітнеш, і свічки, що всіх милували
Позмивають травневі зливи. І так трапиться знову, й знову...

Ти лише у просторі поряд, а у часі – ми геть невдахи.
Нам таланить потанцювати лише раз на вісім років.
І лишень коли вітер зимовий перетворить шати на лахи,
Ми з тобою разом закружляємо у мереживі білих снів...


04.05.19


Рецензии
Сумно але дуже гарно...

Мечтатель Забытых Дорог   29.07.2019 00:07     Заявить о нарушении