Не для всiх

Те добре і мудре, що я скажу -
Не всіх забирає до свого сердця!
Не всім я ключі у долоню кладу
- не всіх обійму чи пригорну,
Не всім відкриється розум-дверця.


Не в тому справа, що це - відбір,
Не те, що я маю від вас ховатись.
Є давній, пророчий і чесний твір -
Пророки віщують - важливий збір,
Не всім пишатись!


“Багато покликаних, та мало обраних” (Мф. 22, 14)


Рецензии