Научимся летать? укр. язык

Навчимось літати

Хочеш навчитися, люба, літати?)
Не літаки ми, не аеростати...
Справа, скажу я тобі, непроста... Та
Можу тебе я навчити літати
В небо, мережене нашими снами.
Хмари незгоди, що ніби орнамент
Станом тривоги лягли поміж нами,
Ми оминемо у небі. Пізнаєм,
Вчитися важко чи легко літати
Тілу із тілом поєднаним... Та те
Вміння бажаю тобі передати,
Льотчице хтива... Жіночої статі...)))


Рецензии