Дуже хочу випить каву

Дуже хочу випить каву,
Піти з вами на  забаву,
Жартувати ,  веселитись,
І  до танцю не  баритись.

Де  музика файно грає,
Що аж  душу звеселяє.
Гуморески , пісні  , жарти -
Цього  втратити неварто.

Не  щодня таке буває,
Хто в селі  живе ,той  знає,
А якщо забава є -
Тут як  тут , і я тут є.

У містах нема такого,
Щоб у гості йшли до когось,
Щоб разом так  погуляти,
Душі своїй  волю  дати.

У містах  ідуть на пиво,
Наче це незнане диво.
Не п’ють каву , а й «болото».
Що в  бадях  їм наколотять.

У селі – шашлик , природа,
І  дівоча  гарна  врода:
Кров з молоком у них грає…
В місті  таке не  буває.

Там наносять штукатурку,
І  скубуть ,  неначе  курку.
Кільця в носі , як в худоби,
Й через це всюди мікроби.

В місті навіть всіх сусідів
Ти не знав  й в очі не видів.
Добрий день , а коли – здрасті
Скажуть , наче ,від напасті.

То ж  в селі життю  радійте,
Що з села – сказать не  бійтесь,
Живіть ви усі наславу,
Ходіть щораз на  забаву.

Пийте каву і  гарбату,
Не минайте свою  хату,
Веселіться , не  сумуйте,
В житті  радість всі  відчуйте.

Я  душею завжди з вами,
З Слободянськими словами.
Всіх вас  люблю  й  поважаю,
Бо таку  натуру  маю.

03.04.2019 р.


Рецензии