Мечта

Така привикнахме един към друг -
без думи чувстваме сърдечните сигнали
 и с чисти пръсти, загърнати в памук
 разменяме на чувствата душевните скрижали.

Ще допием земното си щастие със шепи
 и хванали се здраво двама за ръце,
както в младостта целувах твоите клепки -
на старост ще прегръщам твоето сърце.

05.12.2012 г.
933 Б. Алекс.
Петр Пенчев


Рецензии