рок н рол па -беларуску

Чым жыцце свае паправiць,
Каб я мог ды уладарыць,
I краiнай кiраваць?-

Трэба, трэба, трэба
У морду даць...

Я ляжу сабе ля плоту-
Я зрабiу сваю работу.
Цэлы дзень я працавау,
А пасля у морду даў!-

Гэта, гэта, гэта
Мая мэта!

Я скажу на развiтанне,
Толькi той i у пашане,
Хто не ходзiць ,не лятае,
А жыцце усiм знiшчае.-


Е, е, е ,е
У морду дае!


Рецензии