Такое. украинский язык

Отаке

Гроші, золото, срібло-
Вам. А решті- нездійснення мрій.
Ось воно, що потрібно
Для життя у країні моїй.
І відкриті кордони
Крізь місток, що єднає світи.
Ніби хамелеонам
Непомітно поребрик пройти
Олігархопаскудам,
Привлас-тирившим все, що могли.
Гірше точно не буде.
Вкрасти нічого буде, коли
Ахінею скандую-
(чи) дуркуючи, підете на...
Про одне я шкодую-
Ні Петлюри на вас, ні Махна.


Рецензии