Случайни стихове

Случайни стихове
 се раждат най - случайно,
когато суховей,
открадва твоите тайни.
Те са ябълката жълта,
скрита сред листата
 и стрък едва покълнал
 сред цепка във скалата.
Случайни стихове
 са отзвуци на мисли
 през тези мигове,
кога четем молитви
 и идват като ласка,
която не очакваш
 или изгубено са щастие,
което ще оплакваш...

01.12.2012 г.
929 Б. Алекс.
Петр Пенчев


Рецензии