Мое село

Моє село - те місце на землі,
Що я люблю, бо тут я народився,
Тут виросли літа мої малі,
Де тато й мама вимовлять навчився.

І вишня і калина за вікном
Моє дитинство памьятати будуть,
И навіть дикі клени за селом
Мої мрійливі весни не забудуть.

Розбита церква - маківка села,
И мов стрічки, дорогі йдуть до неї,
Та мало кого доля привела
Прийнять вінець із білої лілеї.

Та якби прикро з того не було,
Надією і мрією існую,
Що, може, я колись свое село
З любов'ю Божим пензлем розмалюю.

Весна - 2010 г.


Рецензии