***

В бентежних думках моїх щодня ночуєш,
Грішну душу мою поглядом сповіда.
Моє нерівне дихання відчуваєш і чуєш -
Тобі забава, а мені біда.

Ти - моє сонце, а доля то - хмара,
Незграбно ховає від мене тебе.
Соколу ясному квітка не пара,
Тому з сумом у небо дивлюсь голубе.

Нас щось роз'єднує і знову єднає -
Цьому, дай Боже, не буде кінця.
Я щиро вірю в те, чого не буває -
Ти мене поводив по щасливих місцях.

Лишимо закоханим парки й алеї,
Романтичні прогулянки, то не для нас.
Ти мені інші надав привілеї:
Я в твому серці живу повсякчас.

03.05.2019


Рецензии