Ми всi такi рiзнi

Є люди заходу,
є люди ранкові,
є люди рідні,
чужі, помилкові.

Є люди мов казка,
що мріють про неі.
Є люди мов сніг,
що «кружляють у небі».

Люди чарівні,
є люди-турбота,
- у них крім роботи,
ще й «домашня» робота.

Люди веселі,
і люди не дуже,
яким все всерівно,
яким все байдуже.

Ми всі такі різні
та в виборі рівні.
Й живемо в краіні,
якоі ми гідні.


Рецензии